18 джанти! УОУ нали каза, че ще я караш на 16-ки? Гледам конитата си сложил или греша?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Спортни Пружини ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение18 джанти! УОУ нали каза, че ще я караш на 16-ки? Гледам конитата си сложил или греша?"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTRF=M x A - Исак Нютон - amateur.....
Comment
-
Първоначално публикувано от oem Покажи съобщение390 лв. чисто нови. Мога да ти поръчам. Ако искаш на лични.Last edited by ЗМЕЯ!; d.m.y г., 00:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщениеКакво ще кажете за рязане на пружини, едно приятелче иска да си реже пружините една две врътки за да я смъкне малко...Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine
Comment
-
Първоначално публикувано от ФЕРАРИСТ Покажи съобщениеМонтирах си пружини от жтд - колата се вдигна поне със 2-3 санта - точно толкова колкото исках......клуб "Картер" няма да ме види скоро в редиците си.....156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
ето ги моите..
и снимка на колата след монтажа : http://clubalfaromeo.com/forum/attac...7&d=1246775255
Comment
-
задни пружини 156-ци
здравейте,колеги,искам да питам нещо относно задните пружини.еднакви ли са пружините от седана и спортвагона(само задните)струва ми се че седаните са доста по-ниски отзад.понеже на мен отзад ми е малко висока и искам да я сваля малко,та се питах дали няма да станат пружини от седан,ако въобще в тях е проблема.не става дума за спортни а за обокновени пружини.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Колеги, съжалявам че се включвам така в темата ви, обаче след всичко прочетено не разбрах тея пружини на стоковите амортесъори ли ги слагате или и тях заменяте с спортни? И ако да какви? Доколкото разбрах черните Eibach са най-оптимални?AR 156 2.4 JTD 98' RED~200 bhp - EX
Seat Toledo 1L 1,9 TDI EX
AUDI A4 Avant B5 1,9 TDI ~150 H.P Quattro
Comment
Comment